Parallel events program - Philoxenia / Hotelia / Food & Drinks 2025
| Date | From | To | Event | Venue | Organizer | descriptionGr | Event | Organizer | Venue | descriptionEng | EventID | EventUUID | Important | ExCode | PDFENG | PDFGR | pdflinkgr | pdflinkeng |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 14/11/2025 | 10:30 AM | 01:00 PM | Silk Spa with cocoon treatment and lavender aromatherapy for relaxation and well-being | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Silk Spa με κουκούλι και αρωματοθεραπεία με λεβάντα για χαλάρωση και ευεξία | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | 19a3a5c9ece628542e52fc7ce0711954 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 11:00 AM | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ | Info day για το έργο Herit Adapt & Γαστρονομική εκδήλωση Λαυρέντιος Βασιλειάδης |
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | cd002b9f3b7cd443d16df1fba9da346d | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||||
| 14/11/2025 | 12:00 PM | 01:00 PM | Presentation of travel destinations in Kosovo and signing of a Cooperation Agreement between the FEDHATTA Federation and the Kosovo Interests Office in Athens | PAVILION 13 // STAND A04 | FEDHATTA | . | Παρουσίαση ταξιδιωτικών προορισμών του Κοσόβου και υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Ομοσπονδίας FEDHATTA και του Γραφείου Συμφερόντος Κοσόβου στην Αθήνα | FEDHATTA | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // STAND A04 | . | dce655fd8f1487f2f959b1f6b9aa42b9 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 12:00 PM | 02:00 PM | Meze with spicy goat cheese, horseshoe sausage, and tsipouro | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Μεζέδες με κατσικίσιο καυτερό τυρί, λουκάνικο πέταλο και τσίπουρο | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | f746619a45290111c538c3510ade6fdd | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 12:00 PM | 01:00 PM | VRBO PRESENTATION |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | EXPEDIA GROUP | VRBO PRESENTATION |
EXPEDIA GROUP | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | 21bd04f282166bf267a06b63ce97cf20 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 14/11/2025 | 01:00 PM | Smaro Maniati and Karnaka Binamandiri |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | EOS WORKFORCE | From Asia to the Aegean: Real Workforce Solutions for Greece’s Hospitality Sector Σμαρώ Μανιάτη και Karnaka Binamandiri |
EOS WORKFORCE | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | a955c8d4d06aa9cae81a1f09499d5c19 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||||
| 14/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | A Barista’s Journey: From the Coffee Bar to the Global Stage Nikos Atzaras |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | ROASTING WAREHOUSE ATHENS | Η εξέλιξη ενός Barista, από το coffee bar στην παγκόσμια σκηνή Νίκος Ατζάρας |
ROASTING WAREHOUSE ATHENS | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | 31fbf8d4a2974b5aaab92cc8b67fd23a | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||||
| 14/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | Discover Moldova: One Destination, Many Experiences |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | NATIONAL INBOUND TOURISM ASSOCIATION OF MOLDOVA | Discover Moldova: One Destination, Many Experiences |
ΕΘΝΙΚΌΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | 3e6ef2e511061b1652e17398c13697fd | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 14/11/2025 | 02:30 PM | 03:00 PM | ETOA Presentation | OPEN STAGE PAVILION 13 // PAVILION 13 | ETOA | . | Παρουσίαση ETOA | ETOA | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | . | eb7b2d2baeb6094a5187b3f94b0335a1 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 03:00 PM | 04:00 PM | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | PAVILION 8 // THE PAIRING BAR SPACE | CHEF STORIES | . | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | CHEF STORIES | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 // ΧΩΡΟΣ THE PAIRING BAR | . | 984baa9473628b1c6c38a1afbdd64810 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 03:00 PM | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | GREEN KEY - ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ | "Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον", από το διεθνές πρόγραμμα του Foundation for Environmental Education, συζητούν με τουριστικούς φορείς για τη διαχείριση του FOOD WASTE των ξενοδοχειακών μονάδων | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ :Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον συζητούν με τουριστικούς φορείς για τη διαχείριση του FOOD WASTE των ξενοδοχειακών μονάδων panel: Γ Πελεκανάκης/Πρόεδρος ΠΟΔΙΞ, Π Αλμυράντης/ Πρόεδρος European Hotel Managers Association |
GREEN KEY - ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | cf511de9b46d3604afc265896d1e4716 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||||
| 14/11/2025 | 03:00 PM | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ | Ιστοριες του βουνου Διαφοροι |
ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | ea21e33019f711d69ceca786ca445be1 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||||
| 14/11/2025 | 04:00 PM | 05:00 PM | B2B Marketing Nikos Parcharidis |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | VITAMIN | B2B Marketing Νίκος Παρχαρίδης |
VITAMIN | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | cdcc3d2cfebe0f317215ca3c09d1b43e | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||||
| 14/11/2025 | 04:00 PM | Presentation of the Upper Town with narration and guided tours by the Thessaloniki Tour Guides Association | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | Παρουσίαση της Άνω Πόλης με αφήγηση και ξεναγούς από το Σύλλογο Ξεναγών Θεσσαλονίκης | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | fe48b3a479c95c0f18f9458bc6237165 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 14/11/2025 | 04:00 PM | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ KONSTANTINOS DEMIRTZIS ROYAL JORDANIAN AIRLINES, DIMITRIOS LAZARIDIS JORDAN TOURISM BOARD |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ROYAL JORDANIAN AIRLINES | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ROYAL JORDANIAN AIRLINES | ROYAL JORDANIAN AIRLINES - JORDAN TOURISM BOARD ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΜΙΡΤΖΗΣ ROYAL JORDANIAN AIRLINES, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ JORDAN TOURISM BOARD |
ROYAL JORDANIAN AIRLINES | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | PRESENTATION OF THE JORDAN COUNTRY AS TOURISM DESTINATION AND PRESENTATION OF ITS NATIONAL AIRLINE CARRIES ROYAL JORDANIAN AIRLINES | 1d51b6e0ee5271d485885f1194f6abd2 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||
| 14/11/2025 | 05:00 PM | 06:00 PM | Algorithms & Ages: Artificial Intelligence Meets Cultural Heritage | PAVILION 15 // STAND B01 | ODAP | . | Αλγόριθμοι & Αιώνες: Η Τεχνητή Νοημοσύνη συναντά την Πολιτιστική Κληρονομιά | ΟΔΑΠ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND B01 | . | c260a57cc8b903d3616169b5b0f7e1aa | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 05:00 PM | 06:00 PM | Artificial Intelligence: An Ally for a Modern Travel Agency Dimitris Lazaridis |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ | Η Τεχνητή Νοημοσύνη σύμμαχος σε ένα σύγχρονο τουριστικό πρακτορείο Δημήτρης Λαζαρίδης |
ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | 8a688ad7aec02e6da22b6ef4b13de624 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 14/11/2025 | 05:30 PM | 06:30 PM | #HeritageInTheFeed: When Culture Becomes Content | PAVILION 15 // STAND B01 | ODAP | . | #HeritageInTheFeed: Όταν ο Πολιτισμός γίνεται Content | ΟΔΑΠ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND B01 | . | 98a4ca3f871dab55ddae7e50730931dd | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 05:30 PM | 07:30 PM | Walking along the Decauville Trail… you savor the flavors of Paeonia | PAVILION 15 // STAND C04 | MUNICIPALITY OF PAIONIA | . | Περπατώντας στο μονοπάτι Decauville Trail…κερδίζεις γεύσεις της Παιονίας | ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C04 | . | a90eaee7a272e52f10945222547a5acb | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 05:30 PM | 07:30 PM | Silk Spa with cocoon | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Silk Spa με κουκούλι | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | 34a421e3a326147bac9616719af4f741 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 05:30 PM | “Thessaloniki-style pontikakia” by the Pastry Chef of Loryan patisserie | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Ποντικάκια Θεσσαλονικιώτικα» από τον Pastry Chef του ζαχαροπλαστείου Loryan | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | 23dbdbe554d50642ee1ac2bf1108faea | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 14/11/2025 | 05:30 PM | 06:30 PM | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | PAVILION 8 // THE PAIRING BAR SPACE | CHEF STORIES | . | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | CHEF STORIES | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 // ΧΩΡΟΣ THE PAIRING BAR | . | de48cfc9d07e96c0c98d4ebb64ea4e47 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 06:00 PM | Mazi Travel - Sustainability Practices Yanis Kalogiannidis |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | MAZI TRAVEL ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ | Mazi Travel - Πρακτικές Βιωσιμότητας Γιάννης Καλογιαννίδης |
MAZI TRAVEL ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ff5ec08f31206afa7f606b68ec2b7f02 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||||
| 14/11/2025 | 06:00 PM | 08:00 PM | DJ set Nikakis “The Forest Chill Lounge Smooth Ambient "Chillout Tune” | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | DJ set Nikakis “The Forest Chill Lounge Smooth Ambient "Chillout Tune” | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | cd516a773c948d6abc43d326caa1d7b8 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 06:00 PM | “Constantinople-style baklava” by the Pastry Chef of Siropiasta Michailidis patisserie | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Μπακλαβάς πολίτικος» από τον Pastry Chef του ζαχαροπλαστείου Σιροπιαστά Μιχαηλίδης | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | 8d978fcdd387d66095a489f87c1e83c7 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 14/11/2025 | 06:00 PM | 08:00 PM | Beer Tourism! Beer Tourism in Greece & Internationally | C.C. NIKOLAOS GERMANOS, HALL A | DEPARTMENT OF ORGANIZATION MANAGEMENT, MARKETING & TOURISM, I.H.U. | . | Beer Tourism! Ζυθοτουρισμός στην Ελλάδα & Διεθνώς | ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ MARKETING & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΠΑΕ | Σ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ Α | . | 8583e293998124cce4d3bff259a40629 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 06:30 PM | 07:30 PM | Soufli Spritz with Blackberries and Soufli Tsipouro | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Soufli Spritz με βατόμουρα και τσίπουρο Σουφλίου | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | f13b81964202873e7cf84a6b61542ba4 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 14/11/2025 | 07:00 PM | 07:00 PM | Thessaloniki: Gateway of tourism development Kyriakos Merelis, President of Professionals Chamber of Thessaloniki | Tourism Commitee |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | THESSALONIKI CHAMBER OF PROFESSIONALS | Νομός Θεσσαλονίκης : Πύλη τουριστικής ανάπτυξης Κυριάκος Μερελής, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης | Επιτροπή Τουρισμού ΕΕΘ |
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | f81e478a6353ce51ca2ac389668bb9dc | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 10:00 AM | 03:00 PM | Stama Greece Press Conference – Vrbo Presentation – Members & Friends Assembly of Stama Greece | EMILIOS RIADIS HALL | STAMA GREECE | . | Συνέντευξη τύπου Stama Greece-Παρουσίαση της Vrbo- Συνέλευση μελών & φίλων του Stama Greece | STAMA GREECE | ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ | . | 8383342c984a6558a1b4928a878c7b10 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 10:00 AM | 11:00 AM | The future of thermal tourism Markos Danas |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | THERMAL SPRINGS MUNICIPALITY ASSOCIATION | Το αύριο του ιαματικού τουρισμού Δανάς Μάρκος Γ.Γ ΣΔΙΠΕ, Europe Spa Expert|| Αναστάσιος Σακελλαρίου Αντιδήμαρχος Διοικητικού - Οικονομικού & Τουρισμού Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων||Νικηφόρος Παπαγιανόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Λουτρών Λουτρακίου Αλμωπίας Α.Ε |
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | b3d350205dfe04b4f9bea14449c473b4 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 10:00 AM | 05:00 PM | PHILOXENIA IN A DIGITAL ERA/BEYOND 40 |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | TIF HELEXPO/ REGION OF CENTRAL MACEDONIA | PHILOXENIA IN A DIGITAL ERA/BEYOND 40 |
ΔΕΘ HELEXPO/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | cbde0ecb3ef86c68135544f78eacf111 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 10:00 AM | 05:00 PM | PHILOXENIA IN A DIGITAL ERA/BEYOND 40 |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | TIF HELEXPO/ REGION OF CENTRAL MACEDONIA | PHILOXENIA IN A DIGITAL ERA/BEYOND 40 |
ΔΕΘ HELEXPO/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | bc4de74a2b30b18afbe1d7041a1871ba | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 10:30 AM | 01:00 PM | Mountain tea with Paiko chestnut honey | PAVILION 15 // STAND C04 | MUNICIPALITY OF PAIONIA | . | Τσάι του βουνού με μέλι κάστανου Πάικου | ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C04 | . | c998e1db46ac49f14207983d42a71bea | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 10:30 AM | 01:00 PM | Silk Spa with cocoon and lavender aromatherapy for relaxation and wellness | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Silk Spa με κουκούλι και αρωματοθεραπεία με λεβάντα για χαλάρωση και ευεξία | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | 5c6e01f87daaf515ead973aa3376bb66 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 10:30 AM | 02:00 PM | 5th Bike Friendly Forum: The bicycle as a catalyst for sustainable tourism | C.C. NIKOLAOS GERMANOS, HALL B | NATTUR N.P.C | . | 5ο Bike Friendly Forum: Το ποδήλατο ως μοχλός αειφόρου τουρισμού | ΑΜΚΕ ΝΑΤΤΟΥΡ | Σ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ Β | . | 9413d274d0112fec9663160c88d10f5f | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 11:00 AM | ODYSSEY CYBERSECURITY: Creating Safe Spaces: Cybersecurity in Modern Hospitality Ilias Salpeas |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ODYSSEY CYBERSECURITY | Odyssey Cybersecurity: Creating Safe Spaces: Cybersecurity στη Σύγχρονη Φιλοξενία Ηλίας Σαλπέας |
ODYSSEY CYBERSECURITY | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | a283d0f539683c70f6bd2934407cfb43 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||||
| 15/11/2025 | 11:30 AM | 01:00 PM | QR codes with GS1 Digital Link enhance transparency and highlight quality at Kerkini Farm Panel: representatives from GS1 Association-Greece and KERKINI FARM |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 // PAVILION 9 | GS1 Association Greece | Ο GS1 Association-Greece θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά των barcodes - το QR Code με GS1 Digital Link, ένα πολυδιάστατο εργαλείο που επιτρέπει σε κάθε προϊόν να «μιλά» ψηφιακά. 📱✨ Μαζί του θα είναι και η KERKINI FARM, που με τη στήριξη του GS1 Association-Greece προχώρησε στην εφαρμογή του προτύπου GS1 Digital Link. Χάρη σε αυτή την καινοτομία, οι συσκευασίες της περιλαμβάνουν πλέον, εκτός από το τυπικό γραμμικό barcode, και QR Code με GS1 Digital Link, που καθιστά διαθέσιμες πληροφορίες για τα συστατικά, τη συσκευασία, τις πιστοποιήσεις στους πελάτες της και στους καταναλωτές. Η επόμενη γενιά της πληροφορίας στα προϊόντα… μόλις ξεκίνησε! 🌐✨Να είστε εκεί! |
Τα QR codes με GS1 Digital Link ενισχύουν τη διαφάνεια και αναδεικνύουν την ποιότητα στην Kerkini Farm Panel: εκπρόσωποι του GS1 Association-Greece και της KERKINI FARM |
GS1 Association Greece | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 // PAVILION 9 | Ο GS1 Association-Greece θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά των barcodes - το QR Code με GS1 Digital Link, ένα πολυδιάστατο εργαλείο που επιτρέπει σε κάθε προϊόν να «μιλά» ψηφιακά. 📱✨ Μαζί του θα είναι και η KERKINI FARM, που με τη στήριξη του GS1 Association-Greece προχώρησε στην εφαρμογή του προτύπου GS1 Digital Link. Χάρη σε αυτή την καινοτομία, οι συσκευασίες της περιλαμβάνουν πλέον, εκτός από το τυπικό γραμμικό barcode, και QR Code με GS1 Digital Link, που καθιστά διαθέσιμες πληροφορίες για τα συστατικά, τη συσκευασία, τις πιστοποιήσεις στους πελάτες της και στους καταναλωτές. Η επόμενη γενιά της πληροφορίας στα προϊόντα… μόλις ξεκίνησε! 🌐✨Να είστε εκεί! |
1e9902643cf5e11c3b622f521d9f01e1 | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||
| 15/11/2025 | 12:00 PM | 01:00 PM | Outlook and Future possible scenarios for the green Coffee Market, a politically incorrect eye on the coffee world, a critical view of the actual coffee scheme in the origins and in the consumer markets Franco Tesoro |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | ARC AZIENDE RIUNITE CAFFE Srl | Franco Tesoro Tess , e CEO of Aziende Riunite Caffe Milano An independent family-owned company with roots dating back to 1844 He represents the sixth generation dedicated to global coffee trading |
Outlook and Future possible scenarios for the green Coffee Market, a politically incorrect eye on the coffee world, a critical view of the actual coffee scheme in the origins and in the consumer markets Franco Tesoro |
ARC AZIENDE RIUNITE CAFFE Srl | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | Franco Tesoro Tess , e CEO of Aziende Riunite Caffe Milano An independent family-owned company with roots dating back to 1844 He represents the sixth generation dedicated to global coffee trading |
d1e2f22c6b850f586a8c5b1845842600 | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||
| 15/11/2025 | 12:00 PM | 01:00 PM | Promotional Activities of "Macedonian Cuisine" in collaboration with the Region of Central Macedonia & the Chefs Club of Northern Greece | OPEN STAGE PAVILION 10 | DEPARTMENT OF ORGANIZATION MANAGEMENT, MARKETING & TOURISM, I.H.U. | . | Δράσεις Προβολής «Μακεδονικής Κουζίνας» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας & τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος | ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ MARKETING & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΠΑΕ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10 // PAVILION 10 | . | ad05e92ac5d6c7ac07f184f72f809cca | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 12:00 PM | 02:00 PM | Stories in Motion: Cultural Journeys Turned into Experiences | PAVILION 15 // STAND B01 | ODAP | . | Αφηγήσεις σε Κίνηση: Πολιτιστικές Διαδρομές Που Γίνονται Εμπειρίες | ΟΔΑΠ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND B01 | . | 6115b8a5c6a9e81df43e7741c1628ba9 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 12:00 PM | “Thessaloniki-style rice pudding” by the Pastry Chefs of Dorkada patisserie | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Ρυζόγαλο Θεσσαλονικιώτικο» από τους Pastry Chefs του ζαχαροπλαστείου Δορκάδα | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | a77db6a2f3cb2f50c60d7bba0d2a5c43 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 15/11/2025 | 12:00 PM | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ΣΕΤΕ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) | Η εκδήλωση θα εστιάσει στον στρατηγικό μετασχηματισμό του ελληνικού τουρισμού, αναδεικνύοντας τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που προκύπτουν από τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις, τις απαιτήσεις βιωσιμότητας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η ενδοσκόπηση του έργου των τριών οργανισμών έχει σκοπό να συμβάλει στη χαρτογράφηση των νέων τουριστικών τάσεων, και να ενισχύσει την χάραξη στρατηγικών που θα καταστήσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν βιώσιμο και ανθεκτικό. | SETE - INSETE - MARKETING GREECE Event: “Ο Τουρισμός του Αύριο: Mapping Greek Tourism” Αλέξανδρος Θάνος, Εντεταλμένος Σύμβουλος ΣΕΤΕ | Άρης Ίκκος, Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΣΕΤΕ | Νίκος Διαμαντόπουλος, Γενικός Διευθυντής Marketing Greece |
ΣΕΤΕ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | acdfa01878cea7042ac345bdfad62b59 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||||
| 15/11/2025 | 12:30 PM | “Thessaloniki brioche (tsoureki)” by the Pastry Chef of “Zachari” patisserie | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Τσουρέκι Θεσσαλονίκης» από τον Pastry Chef του ζαχαροπλαστείου «Ζάχαρη» | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | 75edd8b7d94a71b9df9ce6c6df582aac | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 15/11/2025 | 01:00 PM | 02:00 PM | TASTE Attica EVENT Creating and testing dishes with Attica products | PAVILION 15 // STAND B05 | ATTICA REGION | . | TASTE Attica EVENT Δημιουργία και δοκιμή εδεσμάτων με προϊόντα της Αττικής | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND B05 | . | 8b8027a4203e3e5f6d5682c94fc16ced | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 01:00 PM | “Profiterole” by the Pastry Chef of Alexoudas patisserie | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Προφιτερόλ» από τον Pastry Chef του ζαχαροπλαστείου Αλεξούδας | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | 90ae4a57015fc11f9c71ec7c571fd301 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 15/11/2025 | 01:00 PM | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ALPHA MARKETING GREECE | Η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) εισέρχεται δυναμικά σε κάθε στάδιο της τουριστικής αλυσίδας, από τη στρατηγική διαχείριση των προορισμών έως την εμπειρία των επισκεπτών. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθεί πώς οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορούν να αξιοποιήσουν την ΑΙ για ανάλυση δεδομένων, βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών και διαχείριση των ροών επισκεπτών, πώς οι επιχειρήσεις φιλοξενίας και τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να αναβαθμίσουν τις λειτουργίες τους και την εμπειρία των πελατών | Τουρισμός Νυν και Αi - by Alpha Marketing Greee Δρ. Εύα Ψαθά Μέλος ΕΔΙΠ Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Τάσος Γούσιος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, Ιδρυτής Alpha Marketing Συντονιζει ο Δημοσιογράφος Σάκης Παπαδόπουλος |
ALPHA MARKETING GREECE | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | c964cd8632ae808fe3cd1b1782b0fea2 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||||
| 15/11/2025 | 01:30 PM | 04:00 PM | Music by the band ‘Paravates’ featuring a traditional folk program with local sounds | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Μουσική από το συγκρότημα «Παραβάτες» με ένα λαϊκό παραδοσιακό πρόγραμμα με τοπικά ακούσματα | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | 958cca8ea69c35c7a6926d017be20e54 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 02:00 PM | 04:00 PM | DESIGNING FLAVOR Workshop Cosimo Libardo |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | Treasurer Specialty Coffee Association | DESIGNING FLAVOR Workshop Cosimo Libardo |
Treasurer Specialty Coffee Association | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | b909b86ba889bb5ae165b83cb7af25ae | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | At the Table of Time: Gastronomy, Wine & Culture | PAVILION 15 // STAND B01 | ODAP | . | Στο Τραπέζι του Χρόνου: Γαστρονομία, Οίνος & Πολιτισμός | ΟΔΑΠ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND B01 | . | 142fd0eb9936168c9caf28572eca5f57 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | Master Cooking Class with kavourmas and wine from Mavroudi | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Master Cooking Class με καβουρμά και κρασί από Μαυρούδι | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | 0bd4cdaaaf57ac9b1abf1a95bff6bb3f | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | Greek Tourism Analytics Dashboard (GTAD) | C.C. NIKOLAOS GERMANOS, HALL D | INSTITUTE OF THE ASSOCIATION OF GREEK TOURISM ENTERPRISES | . | Greek Tourism Analytics Dashboard (GTAD) | ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ | Σ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ D | . | 07fc3df0f7912819a1d85c7e7c5da893 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | HATTA OUTDOORS. The experts of outdoors in Greece. Panow Georgilas |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | FEDHATTA | HATTA OUTDOORS. The experts of outdoors in Greece. Πάνος Γεωργιλάς |
FEDHATTA | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | 03349d04f3895a5008642ea79eae1152 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 02:30 PM | 04:30 PM | Culinary event with the theme: Tasting flavors of Olympus & Wines of Pieria with Chef Dimitris Dermisis | PAVILION 15 // STAND A04 | CHAMBER OF PIERIA | . | Γαστρονομική εκδήλωση με θέμα: Δοκιμάζουμε γεύσεις Ολύμπου & Οίνους Πιερίας με το Σεφ Δημήτρη Δερμίση | ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND A04 | . | e97eda6472918c57d5d10dc886fbd65d | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 03:00 PM | 05:00 PM | Master Cooking Class: chestnut soup and small bites from the Carafa restaurant, with a tasting presentation of the wine treasures of Paionia | PAVILION 15 // STAND C04 | MUNICIPALITY OF PAIONIA | . | Master Cooking Class καστανόσουπα και μικρές μπουκιές από το εστιατόριο Carafa και γευστική παρουσίαση του οινικού πλούτου της Παιονίας | ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C04 | . | 44d9c83c93804ec01e2272d81554d0a5 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 03:00 PM | 04:00 PM | MUNICIPALITY OF MEGARA. A visit in authentic Attica. Dimitris Georgakis |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | FEDHATTA | ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ. Επίσκεψη στην αυθεντική Αττική Δημήτρης Γεωργακής |
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | f953bfc57c8c183eda66c503513b0234 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 03:30 PM | 08:00 PM | Food Experts’ Awards (FEA) |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 // PAVILION 9 | CIBUM | Διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών. |
Διεθνή βραβεία Food Experts’ Awards (FEA) |
CIBUM | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 // PAVILION 9 | Διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών. |
716793f47574585431807a031ffe3e3d | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||
| 15/11/2025 | 03:30 PM | 04:30 PM | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | PAVILION 8 // THE PAIRING BAR SPACE | CHEF STORIES | . | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | CHEF STORIES | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 // ΧΩΡΟΣ THE PAIRING BAR | . | d1ad8659c4d14bad51753b2fe29e11dd | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 04:00 PM | 05:00 PM | AI Roast: Friend or Enemy? Panagiotis Nikas |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | The Coffee Expert | AI Roast: φίλος ή έχθρος; Παναγιώτης Νίκας |
The Coffee Expert | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | f3181877bb760157a992d2cf954b6735 | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 04:00 PM | Effortless Growth for Vacation Rental Managers HOSTHUB |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | HOSTHUB | Πώς η Hosthub σε βοηθάει να σταθείς απέναντι στους μεγάλους διαχειριστές HOSTHUB |
HOSTHUB | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | 883ddcf17b7cf86e594789e567e1c7d7 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||||
| 15/11/2025 | 05:00 PM | 07:00 PM | FLAVORS of Olympus Riviera, the Burger Story | PAVILION 15 // STAND C01 | REGION OF CENTRAL MACEDONIA, REGIONAL UNIT OF PIERIA & R.T.D.P. | . | FLAVORS of Olympus Riviera, the Burger Story | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ & Π.Ο.Τ.Α.Π | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C01 | . | f1bf1a893d53d37b26f7213704aae389 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 05:00 PM | Tea Time in Thessaloniki – Enjoying tea with Thessaloniki honey | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | Tea Time στη Θεσσαλονίκη Απολαμβάνουμε τσάι με μέλι της Θεσσαλονίκης | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | b0b342ba93ff885499d1773ecaf76a33 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 15/11/2025 | 05:00 PM | 05:45 PM | ΕΥΤΟΠΙΑ- Θεσμικός δρόμος για ασφαλείς μετακλήσεις από την Ινδία |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | HELLENIC INDIAN CHAMBER OF COMMERCE AND ECONOMY | ΕΥΤΟΠΙΑ- Θεσμικός δρόμος για ασφαλείς μετακλήσεις από την Ινδία |
ΕΛΛΗΝΟΙΝΔΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | 7402549440ab166fe3ee6bb947b42ba7 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 05:30 PM | 07:30 PM | Walking along the Decauville Trail… you savor the flavors of Paionia | PAVILION 15 // STAND C04 | MUNICIPALITY OF PAIONIA | . | Περπατώντας στο μονοπάτι Decauville Trail…κερδίζεις γεύσεις της Παιονίας | ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C04 | . | 590fb5ff1f966f1f2178827ae4064685 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 05:30 PM | 07:30 PM | Silk Spa with cocoon | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Silk Spa με κουκούλι | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | ea965d16a73f3379320b7fd29d7e65dd | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 05:30 PM | “Sweet roasted quince” by the Pastry Chef of Averof patisserie | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Ψητό Κυδώνι γλυκό» από τον Pastry Chef του ζαχαροπλαστείου Αβέρωφ | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | 7b777368e953013f29790f1e36cf1e47 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 15/11/2025 | 05:30 PM | 06:30 PM | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | PAVILION 8 // THE PAIRING BAR SPACE | CHEF STORIES | . | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | CHEF STORIES | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 // ΧΩΡΟΣ THE PAIRING BAR | . | 3c32c669e2b97546804b0110833cb906 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 15/11/2025 | 06:00 PM | 07:00 PM | AUTHENTICITY IN HOSPITALITY Giannis Taloumis |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | Taf Coffee | AUTHENTICITY IN HOSPITALITY Γιάννης Ταλούμης |
Taf Coffee | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | 8229ba63fd04c1dc9647128b18c7fd04 | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 06:00 PM | From Compliance to Sustainability: What’s Changing for Tourism Businesses under the Climate Law and How They Can Benefit Zoe Kampouri |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | RESIGHT | Ο Εθνικός Κλιματικός Νόμος εισάγει νέες υποχρεώσεις για τις τουριστικές επιχειρήσεις, εστιάζοντας στη μείωση εκπομπών, την ενεργειακή απόδοση και τη διαφάνεια στη δημοσιοποίηση περιβαλλοντικών δεδομένων. Η συμμόρφωση δεν αποτελεί πλέον μόνο νομική απαίτηση, αλλά και στρατηγική ευκαιρία. Οι επιχειρήσεις που προσαρμόζονται έγκαιρα εξασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνουν την πρόσβαση σε χρηματοδότηση και επιδοτήσεις, ενισχύουν το brand τους και ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις | Από τη Συμμόρφωση στη Βιωσιμότητα: Τι αλλάζει για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις με τον Κλιματικό Νόμο και πώς μπορούν να ωφεληθούν. Ζωή Καμπούρη |
RESIGHT | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | The National Climate Law introduces new obligations for tourism businesses, focusing on emission reduction, energy efficiency, and transparency in the disclosure of environmental data. Compliance is no longer just a legal requirement, but a strategic opportunity. Businesses that adapt early gain a competitive advantage, improve access to financing and subsidies, strengthen their brand, and meet the growing expectations. | 17dea5f6ecf3dc96e6ab038014dc7faf | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||
| 15/11/2025 | 06:00 PM | “Chocolate treats” by the Pastry Chef of Marinis patisserie | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Κεράσματα Σοκολάτας» από τον Pastry Chef του ζαχαροπλαστείου Μαρίνης | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | d672a7eef3296b1c09d8982309469639 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 15/11/2025 | 06:30 PM | “Thessaloniki cigar pastry” by the Pastry Chef of Chatzifotiou patisserie | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Πουράκι Θεσσαλονίκης» από τον Pastry Chef του ζαχαροπλαστείου Χατζηφωτίου | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | 3fa795462dd3d29769cae5692057f8c2 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 15/11/2025 | 07:00 PM | 07:45 PM | PRESENTATION |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | ΟΜΙΛΙΑ |
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | f704109d250adf9ff6c76c796080a85d | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 15/11/2025 | 07:00 PM | Prespa Off Road Trip Mr. Stratos Vasilopoulos |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ | Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το Prespa Off Road Trip. Αφορά ένα ταξίδι στο Εθνικό Πάρκο των Πρεσπών, στον χρόνο, στην Ιστορία και τις αισθήσεις. Αποτελεί μια ξεχωριστή ετήσια διαδρομή εξερεύνησης και βιωματικού τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα. | Prespa Off Road Trip Κος Στράτος Βασιλόπουλος |
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | Join us for the unveiling of the Prespa Off Road Trip — an unforgettable journey through the breathtaking landscapes of the Prespa National Park. This annual adventure blends exploration, history, and sensory experiences, offering a deep dive into the natural and cultural treasures of Northern Greece. | b7073e74fb7b898f4d3c0328797f3c9f | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||
| 16/11/2025 | 10:00 AM | 12:00 PM | Morning gathering with Greek coffee, hot chocolate drink by the Executive Barista of Johny, and loukoumi by “Papadopoulos” | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | Πρωινή Βεγγέρα με ελληνικό καφέ, ζεστό ρόφημα σοκολάτας από τον Executive Barista της εταιρείας Johny & λουκούμι «Παπαδόπουλος» | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | 67669d51302ccc39f75fbb1cbce6b0fa | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 10:00 AM | 01:00 PM | Meeting of Presidents of the Butchers` Association of Greece | C.C. NIKOLAOS GERMANOS, HALL D | BUTCHERS` ASSOCIATION OF GREECE | . | Συνάντηση Προέδρων Σωματείου Κρεοπωλών Ελλάδος | ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ | Σ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ D | . | 37e4f17555614d4f3f2e978b8976b115 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 10:00 AM | 11:00 AM | Smart Tourism, sustainability and networking |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | AUTH Postgraduate Programme | Έξυπνος τουρισμός, βιωσιμότητα και δικτύωση |
ΑΠΘ ΔΠΜΣ "Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη" | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | 4749cd69ee8a02ba8f533669e4f10b4c | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 16/11/2025 | 10:30 AM | 01:00 PM | Venturing Together | PAVILION 15 // STAND B01 | ODAP | . | Επιχειρούμε Μαζί | ΟΔΑΠ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND B01 | . | 59735bf3698fedd7e6c9985d9c5d8484 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 10:30 AM | 02:00 PM | Music with brass instruments from Goumenissa featuring a traditional folk program with local sounds. Master Cooking Class with pasta, local sausage, and Vlach cheese from the restaurants La Rose and Stoa. | PAVILION 15 // STAND C04 | MUNICIPALITY OF PAIONIA | . | Μουσική με χάλκινα της Γουμένισσας με ένα λαϊκό παραδοσιακό πρόγραμμα με τοπικά ακούσματα. Master Cooking Class με ζυμαρικά και τοπικό λουκάνικο και τυρί βλάχικο από τα εστιατόρια La Rose και Στοά | ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C04 | . | 486e3edd53333387d0a183a3d1df502a | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 10:30 AM | 01:00 PM | Silk Spa with cocoon and lavender aromatherapy for relaxation and well-being | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Silk Spa με κουκούλι και αρωματοθεραπεία με λεβάντα για χαλάρωση και ευεξία | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | 8f46c1fe11a74514f3ddaf1cc35e697c | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 11:00 AM | 12:00 PM | BOOK PRESENTATION |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | ΑΜΜΟΝ BOOKS - HOTEL INSIDER & HBIS | Όλα είναι στο μυαλό Βασίλης Ριαβόγλου |
ΑΜΜΟΝ BOOKS - HOTEL INSIDER & HBIS | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | 04c83ee4e5f2d408b06cb747cf6308a6 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 16/11/2025 | 11:00 AM | Bike Friendly label: sustainable mobility is the future in tourism Vicky Karantzavelou |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | BIKE FRIENDLY | Το Σήμα «Bike Friendly» είναι ένα Πρόγραμμα της NatTour, που στοχεύει στην προώθηση της βιωσιμότητας στον τουρισμό καθώς και στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δίνοντας προτεραιότητα στη χρήση του ποδηλάτου και στον ποδηλατικό τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό, η NatTour, από το 2016, έχει αναπτύξει και προωθεί στην Ελλάδα, ένα Δίκτυο με ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και προορισμούς που στο σύνολό τους είναι φιλικοί προς το ποδήλατο και τους ποδηλάτες. | Σήμα Bike Friendly: το μέλλον του τουρισμού είναι στην ήπια μετακίνηση Βίκυ Καραντζαβέλου |
BIKE FRIENDLY | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | The "Bike Friendly" Label is a project of NatTour, which aims to promote sustainability in tourism and the mobility of tourists and citizens, as well as the development of alternative forms of tourism, giving priority to the use of bicycles and cycling tourism. In this context, NatTour, since 2016, has developed and promoted a “bike friendly” network of hotels, other tourism companies and destinations in Greece. | ef10bda800abf5aa92079d84601becef | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||
| 16/11/2025 | 11:30 AM | 01:30 PM | Innovation and Sustainable Development in the food Industry |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 // PAVILION 9 | PETET THESS | Ημερίδα για τη σπατάλη τροφίμων και στις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται στις βιομηχανίες στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης. |
Καινοτομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη στις Βιομηχανίες τροφίμων |
Π.Ε.Τ.Ε.Τ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 // PAVILION 9 | Ημερίδα για τη σπατάλη τροφίμων και στις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται στις βιομηχανίες στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης. |
9266f42e72bf9a8105bad1b3af2d85cd | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||
| 16/11/2025 | 12:00 PM | 02:00 PM | "Architectural narratives" Architectural innovative approaches for the `cradle to cradle` building circular economy and the exploitation of cultural heritage in the hospitality sector | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | INN HOTEL | . | "Αρχιτεκτονικές αφηγήσεις" Αρχιτεκτονικές καινοτόμες προσεγγίσεις για την `cradle to cradle` κτηριακή κυκλική οικονομία και την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς στον τομέα της φιλοξενίας | INN HOTEL | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // PAVILION 13 | . | dd9d286b0ded6d3172327605027c8985 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 12:00 PM | 12:30 PM | Tari Puspawresti Bali – Traditional Balinese Dance | OPEN STAGE PAVILION 14 // PAVILION 14 | EMBASSY OF INDONESIA | . | Tari Puspawresti Bali - Παραδοσιακός Μπαλινέζικος χωρός | ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | . | b0f5db315b96eb9a727cb39152d52e80 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 12:00 PM | 01:00 PM | Dance Performance by the "Brotherhood of Sklivaniotes of Ioannina" | PAVILION 15 | REGION OF EPIRUS | . | Εκδήλωση Χορευτικού "Αδερφότητας Σκλιβανιωτών Ιωαννίνων" | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 | . | ff901cae820bb4a00e6da9b29cddb5ee | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 12:00 PM | 01:00 PM | Philoxena Gate is Tradition. Taste and dance with us | PAVILION 15 // STAND C03 | MUNICIPALITY OF PYLI, THESSALIA REGION & TRIKALA CHAMBER | . | Η Πύλη Philoxen-εί την Παράδοση. Γεύσου και χόρεψε μαζί μας | ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C03 | . | 934c0b4fd153bcedf01715df6877f198 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 12:00 PM | “Valrhona chocolate with Arvanitidis wine” by Pastry Chef Alexandros Alexiou | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | «Σοκολάτα Valrhona με Κρασί Αρβανιτίδης» από τον Pastry Chef Αλέξανδρο Αλέξιου | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | 2454b1fa2ea6e836ffce55d61bbd8f26 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 16/11/2025 | 12:00 PM | 02:00 PM | Trikala Gastronomy - Meteorisimo | PAVILION 15, STAND C03 | TRIKALA CHAMBER OF COMMERCE | Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης στην Τρικαλινή Γαστρονομία και τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας. | Τρικαλινή Γαστρονομία - Meteorisimo | ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND C03 | A unique journey of taste in Trikala Gastronomy and the unique products of our region. | 979a42f12e1f967398dec15152e4b951 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 12:30 PM | Presentation of the Thessaloniki City of Gastronomy UNESCO logo with “Sweet Bites” from Alexoudas Patisserie** | PAVILION 15 // STAND C06 | MUNICIPALITY OF THESSALONIKI | . | Παρουσίαση του λογότυπου Thessaloniki City of Gastronomy UNESCO με «Γλυκιές μπουκιές» από το ζαχαροπλαστείο Αλεξούδας | ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C06 | . | c5ef024a0016b42c0b18a60aa0ef73a6 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 16/11/2025 | 01:00 PM | 02:00 PM | Celebrate with us the new route connecting Lisbon and Athens! | PAVILION 13 // STAND B03 | SKY EXPRESS | . | Celebrate with us the new route connecting Lisbon and Athens! | SKY EXPRESS | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 // STAND B03 | . | 51129894ff632c51015e6b35dd2b74f4 | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 01:00 PM | The Future of Greek Tourism, Fully Felt: A Journey full of Taste, Research, and Connection GRtraveller Magazine |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | GRTRAVELLER MAGAZINE | Η Ελλάδα όπως τη νιώθουμε πραγματικά — μέσα από έρευνα, αφήγηση και φως. Το GRtraveller παρουσιάζει στη Philoxenia το τεύχος που ταξίδεψε στη WTM London, εστιάζοντας στη δύναμη της γαστρονομίας, των συναντήσεων και των εμπειριών. Η Λίλιαν Ψύλλα αποκαλύπτει τα ευρήματα της έρευνας που διεξήχθει σε συνεργασία με το American College of Greece, η Μαρία Αθανασοπούλου εξηγεί τους λόγους που "Ο Τουρισμός της Δεύσης Αλλάζει", ενώ η Μαργαρίτα Μάνουσου μιλά για την επόμενη μέρα του συνεδριακού τουρισμού. | Το Μέλλον του Ελληνικού Τουρισμού, όπως τον Νιώθουμε Πραγματικά: Ένα Ταξίδι στη Γεύση, την Έρευνα & τη Σύνδεση GRtraveller Magazine |
GRTRAVELLER MAGAZINE | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | Greece, fully felt — through research, storytelling, and light. GRtraveller presents at Philoxenia the issue that travelled to WTM London, focusing on the power of gastronomy, encounters, and experiences. Lillian Psylla reveals the findings of the research conducted in collaboration with The American College of Greece, Maria Athanassopoulou explains why “the Tourism of Taste is Changing”, while Margarita Manousou presents the next day of conference tourism. | b314466341ef5a18f66b2bcbcb525364 | 1 | 05-PHI-2025 | more... | |||||
| 16/11/2025 | 01:30 PM | 03:30 PM | Olive Oil & Table Olive: Present and Future Panel: Konstantinos Tertivanidis, Panos Karagiannis, Kiki Zinoviadou, Viki Kristallidou, Dimitris Tsilias Coordinator: Giorgos Oikonomou |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 // PAVILION 9 | FILAIOS | Ελαιόλαδο & Επιτραπέζια Ελιά: Παρόν και μέλλον Panel: Κων/νος Τερτιβανίδης, Πάνος Καραγιάννης, Κική Ζηνοβιάδου, Βίκυ Κρυσταλλίδου, Δημήτρης Τσιλιάς Συντονιστής: Γιώργος Οικονόμου |
ΦΙΛΑΙΟΣ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 // PAVILION 9 | dd7c26a3f5ae9eaeb0766755d77d8501 | ![]() |
1 | 92-FOD-2025 | more... | |||||
| 16/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | The role of coffee in the hospitality industry Katerina Konstantinidou |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | GENTRACOM S.A. | Ο ρόλος του καφέ στο τομέα της φιλοξενίας Κατερίνα Κωνσταντινίδου |
ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | ea32975cb5c0bc1b15365e06dbce34f1 | 1 | 92-FOD-2025 | more... | ||||||
| 16/11/2025 | 02:00 PM | Loukoumades with Soufli honey | PAVILION 15 // STAND C05 | MUNICIPALITY OF SOUFLI | . | Λουκουμάδες με μέλι Σουφλίου | ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 // STAND C05 | . | 958a3bfab5fc1075f7e1b19ebab6ea86 | 0 | 05-PHI-2025 | ||||||
| 16/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | PAVILION 8 // THE PAIRING BAR SPACE | CHEF STORIES | . | The Pairing Bar: Wines, Spirits and Delicacies | CHEF STORIES | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 // ΧΩΡΟΣ THE PAIRING BAR | . | 2a1d62124c166a880d341aa048fb647a | 0 | 05-PHI-2025 | |||||
| 16/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | NEVROKOPI: AMONG NATURE HISTORY AND ADVENTURE ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΗΣΑΪΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΧΥΡΟΥ |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | MUNICIPALITY OF KATO NEVROKOPI | ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ:ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΗΣΑΪΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΧΥΡΟΥ |
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | dffb69089e97d56a5f9573088a60823d | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 16/11/2025 | 02:00 PM | 03:00 PM | ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ | ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ |
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 // PAVILION 14 | 0892fe55ce879efad5d702db1f13af8d | 1 | 05-PHI-2025 | more... | ||||||
| 16/11/2025 | 03:00 PM | 05:00 PM | DESIGNING FLAVOR Workshop Cosimo Libardo |
OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | Treasurer Specialty Coffee Association | DESIGNING FLAVOR Workshop Cosimo Libardo |
Treasurer Specialty Coffee Association | OPEN STAGE ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 // PAVILION 12 | 83f811fede8dce6077ccae8ba9799dfc | 1 | 92-FOD-2025 | more... |
