Amphoreas Trophy

Η Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ», σε μία πρωτότυπη και καινοτόμα δράση με τη συμμετοχή του αγοραστικού κοινού, διοργανώνει τον Διεθνή́ διαγωνισμό συσκευασίας τυποποιημένου ελαιολάδου με τίτλο «AMPHOREAS TROPHY 2025».

Στόχος του διαγωνισμού είναι αφενός η προβολή και η ανάδειξη της συσκευασίας και γενικότερα της εικόνας και της παρουσίασης του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου όλων των κατηγοριών, ως σημαντικό μέρος της εμπορικής δραστηριότητας και της γενικότερης εξωστρέφειας του τομέα και αφετέρου, η επιβράβευση των επιχειρήσεων που πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την κυκλοφορία των προϊόντων τους κατά τρόπο ελεγχόμενο και ελέγξιμο (επώνυμα προϊόντα) αλλά ταυτόχρονα καινοτόμο, λειτουργικό, ελκυστικό και κατ’ επέκταση αναγνωρίσιμο από το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό (συσκευασία, επισήμανση, συνολική παρουσία).

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στη βάση τεσσάρων (4) κριτηρίων αξιολόγησης:

  1. περιέκτης (φιάλη, δοχείο, κλπ.).
  2. ετικέτα (συμπεριλαμβανομένου του λογοτύπου).
  3. συνολική παρουσίαση (ονοματολογία, φιάλη, σχεδιασμός, σύλληψη ιδέας).
  4. καινοτομία – λειτουργικότητα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» έχουν όλες οι επιχειρήσεις τυποποίησης ή/και εμπορίας ελαιολάδου, ανεξαρτήτως μεγέθους/είδους/υλικού περιέκτη.

Η προθεσμία συμμετοχών – υποβολής Αίτησης είναι η Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2025 και η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15  Νοεμβρίου 2025 στον εκθεσιακό χώρο της FOOD & DRINKS Expo by Detrop, (Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης).

Επιμέλεια – Curation

Πληροφορίες: gram@filaios.org, 210 3248567

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Detrop – Oenos!

Food & Drinks
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.