Το Botargo είναι ένα εστιατόριο στο ισόγειο του ξενοδοχείου MonAsty Thessaloniki, το οποίο προτείνει μια σύγχρονη προσέγγιση στην ελληνική κουζίνα, με έμφαση στα εποχικά υλικά και την αισθητική παρουσίαση.
Το μενού έχει σχεδιαστεί από τον Executive Chef Κωνσταντίνο Μποβιάτση και περιλαμβάνει πιάτα που συνδυάζουν παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνες τεχνικές.
Η επιλογή των πρώτων υλών βασίζεται στη φρεσκάδα και την εποχικότητα, ενώ η παρουσίαση των πιάτων ακολουθεί καθαρές γραμμές και ισορροπημένες γεύσεις.
Στόχος είναι να προσφέρεται μια προσεγμένη εμπειρία φαγητού, με σεβασμό στην ελληνική γαστρονομική παράδοση.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, ο Executive Chef Κώστας Μποβιάτσης φέρνει μαζί του πάνω από δύο δεκαετίες γαστρονομικής εμπειρίας στο MonAsty Hotel. Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε την πορεία του σε μερικά από τα πιο φημισμένα πεντάστερα resorts της Ελλάδας, εξελίσσοντας διαρκώς την τέχνη και την αγάπη του για τη μαγειρική.
Σήμερα, εμπνέεται από την πλούσια γαστρονομική παράδοση της πόλης του και συνδυάζει την ελληνική αυθεντικότητα με σύγχρονες τεχνικές, αναδεικνύοντας τα τοπικά υλικά με κομψότητα. Με πάθος, καινοτομία και προσοχή στη λεπτομέρεια, διαμορφώνει τη γαστρονομική ταυτότητα του MonAsty Hotel και προβάλλει τη Θεσσαλονίκη ως κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.
Βασ. Ηρακλειου 45, Θεσσαλονίκη τηλ. +30 2314400040
 
								 
				 
								 
								 
															