Iberico

Για εμάς, η αγάπη για το κρέας είναι κάτι περισσότερο από γεύση ,είναι εμπειρία.

Από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι το τελευταίο ποτήρι κρασί, κάθε στοιχείο έχει τον ρόλο του.

Σε έναν industrial-chic χώρο με νεοκλασική ψυχή, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που παντρεύει το μοντέρνο με το διαχρονικό και μπορεί να φιλοξενήσει κάθε περίσταση.

Ο Σεφ Παρασκευάς Χαντζιάρας ηγείται της κουζίνας του Iberico, εστιάζοντας σε υψηλής ποιότητας κρέατα και premium κοπές.

Με γευστική ακρίβεια και αισθητική, δημιουργεί πιάτα που συνδυάζουν την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές.

Νικ. Μάντζαρου 18 &, Κώττα Ρούλια, Θεσσαλονίκη τηλ. +30 231 053 2800

ibericoskg.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Detrop – Oenos!

Food & Drinks
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.