Όλυμπος Νάουσα

Το εμβληματικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης ανοίγει ξανά μετά από τρεις δεκαετίες.

Το 1961 τοποθετήθηκε περήφανα στον τοίχο μια πινακίδα βράβευσης της διεθνούς γαστρονομικής εταιρείας Dreicers De Luxe Dining League, ενώ το 1968 η Daily Telegraph την ανέφερε σε άρθρο με τίτλο «Το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα».

Η επιστροφή του θρύλου αποτελεί ορόσημο για τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή γαστρονομική σκηνή. Η κοινωνική εμπειρία στην οποία το φαγητό συνδυάζεται με το κέφι σε ένα κυριακάτικο τραπέζι επιστρέφει, φέρνοντας ενθουσιασμό για νέα εγχειρήματα γεμάτα πάθος, δόξα και ατελείωτες δυνατότητες.

Ο βραβευμένος κορυφαίος σεφ, Δημήτρης Τασιούλας, Chef Ambassador της Θεσσαλονίκης και σεφ στο εστιατόριο Thria, την οποία οι Sunday Times ανακήρυξαν ως τον «γκουρμέ προορισμό» το 2019, φημίζεται για τις βαθιές του ρίζες στην πολυπολιτισμική κουζίνα και το γαστρονομικό παρελθόν και παρόν της πόλης. Τα προηγούμενα έργα τέχνης του στο Sebriko προσέλκυσαν τους New York Times, οι οποίοι συνιστούσαν τα εξαιρετικά πιάτα και τις μοναδικές συνταγές του στο διεθνές κοινό τους.

Ως καπετάνιος του Ολύμπου Νάουσας σήμερα, ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας ορίζει τις αποκλειστικές του έννοιες της φυσικότητας Olympos και Naoussa σε μια πλούσια γευστική εμπειρία. Επαναφέρει την επιτυχία του μυθικού εστιατορίου και συνεχίζει την κληρονομιά του με νέες εμβληματικές γεύσεις και γαστρονομικές φόρμες.

Λεωφ. Νίκης 5, Θεσσαλονίκη τηλ. +30 2310275715

www.olymposnaoussa.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Detrop – Oenos!

Food & Drinks
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.