Ημερίδα ΠΕΤΕΤ

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.), στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Detrop – Oenos 2023, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«Ασφάλεια και καινοτομία τροφίμων, προκλήσεις και προοπτικές στο νέο περιβάλλον»

Πρόγραμμα

Εισηγητής Θέμα
Προέδρος της ΠΕΤΕΤ κ. Σμαρνακής Ιωάννης
Χαιρετισμός
Χατζηλιάς Νικόλαος , Χημικός Μηχανικός, Βιομηχανικός Σχεδιαστής. Chatzilia Food Innovation.
”Νέα Κανάλια καινοτομίας στην διαχείριση και εκμετάλλευση αποβλήτων μονάδων παραγωγής τροφίμων (upcycling), νέες ανάγκες, τάσεις και εξειδικεύσεις στον τομέα της κυκλικής οικονομίας”
Χρόνης Ευστάθιος, Στρατιωτικός Κτηνίατρος, Μικροβιολόγος Τροφίμων
“Επίπτωση της καινοτόμου σχεδίασης προϊόντων στην αγορά τροφίμων”
Καλλίτσης Θεόδωρος , Κτηνίατρος – Τεχνολόγος Τροφίμων, M.Sc., Ph.D. Διευθυντής Αγροκτήματος, Αμερικανική Γεωργική Σχολή
“Η εξοικείωση των καταναλωτών με μία ψηφιακή καθημερινότητα που αναπτύσσεται ραγδαία. Λόγος και ευκαιρία για νέες προσεγγίσεις στην πληροφόρηση (σήμανση) των τροφίμων;”
Σταθόπουλος Αθανάσιος, Educator, FSC Food Science and Technology, MSc/PhD candidate STS-Food & Computing
“Food Culture- Μια σύντομη εισαγωγή”
Καλογιάννη Ελένη, Αναπληρώτρια καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
“Τρόφιμα και καινοτομία στον ακαδημαϊκό χώρο”
Καναβούρας Αντώνιος, Phd Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων, Μηχανολόγος Συσκευασίας, team coach leader
“Καινοτομίες στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων”

Θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων προς τους εισηγητές μετά το πέρας των ομιλιών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Detrop – Oenos!

Food & Drinks
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.