Taste the stories
Στο τυροκομείο μας παράγουμε προϊόντα αγνά φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι μόνο με φρέσκο γάλα Σερρών χωρίς πρόσθετα, με παραδοσιακές συνταγές αλλά και με σύγχρονα μέσα διατηρώντας την γεύση και την ποιότητα που όλοι θέλουν να έχουν στο τραπέζι τους. Η φέτα μας χαρακτηρίζεται από την ήπια και ιδιαίτερη γεύση της. Το ευχάριστο και πλούσιο άρωμα της σε συνδυασμό με την ελαφρός σκληρή υφή της την κάνουν μοναδική. Παράγεται από φρέσκο πρόβειο και γίδινο (έως 30%) γάλα από αιγοπρόβατα της περιοχής μας. Το κατσικίσιο μας τυρί χαρακτηρίζεται από τη μεστή γευση του. Το πλούσιο άρωμα που μας χαρίζει απλόχερα το γίδινο γάλα καθώς και η σκληρή του υφή δημιουργούν έναν τέλειο και άκρως γευστικό συνδυασμό. Tο βουβαλίσιο μας τυρί χαρακτηρίζεται από την μοναδική βουτυράτη γεύση του. Θα το βρείτε σε δύο γεύσεις, την Κλασική και με Πράσινη Πιπεριά. Το αγελαδινό μας τυρί χαρακτηρίζεται από την ήπια και ανάλαφρη γεύση του. Το διακριτικό του άρωμα και η μαλακή του ύφη θα συναρπάσει σίγουρα τους καταναλωτές που επιθυμούν κάτι διαφορετικό από τα αλλά τυριά.

Η εταιρία Agrόtopos αποτελεί μία πρότυπη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης ρυζιού και οσπρίων. Βρίσκεται στην εύφορη πεδιάδα του Ν. Σερρών, στις παρόχθιες περιοχές του ποταμού Στρυμόνα, περιοχή η οποία αποτελεί την πλέον κατάλληλη για την καλλιέργεια του ρυζιού και άλλων καλλιεργειών. Δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό πάνω από 30 χρόνια και είναι μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα καθώς έχει αναπτύξει την δική της ομάδα παραγωγών για να ελέγχει την πορεία των προϊόντων από την καλλιέργειά τους έως και το τελικό προϊόν. Έχει αναπτύξει επίσης,ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επενδύοντας στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και κυρίως την ποιότητα. Στα τριάντα και πλέον χρόνια λειτουργίας του, ο Agrόtopos χρησιμοποιώντας φυσικές και αγνές πρώτες ύλες κατάφερε να παράγει εξαιρετικά προϊόντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας. Λαμβάνοντας υπόψη τόσο την παράδοση όσο και τον σύγχρονο τρόπο ζωής αλλά και στοχεύοντας στην υιοθέτηση υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής δημιούργησε ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων ρυζιού και οσπρίων, τα δικά του παραδοσιακά ζυμαρικά αλλά και έτοιμες συνταγές προσαρμοσμένες στις νέες γαστρονομικές τάσεις.
