scrap-chefs

Executive Chef
Απόστολος Αλτάνης

Εστιατόρια Alfredo΄s Grand Dining / Kipos Regency Casino Thessaloniki / Abrosia του Hyatt Regency Thessaloniki

Executive Chef
Σωτήρης Ευαγγέλου

Εστιατόριο «Salonica»,
του ξενοδοχείου
Μακεδονία Παλλάς

Chef
Δημήτρης Αγόρατζης

Εστιατόριο
Γλυκάνισος

Chef
Δημήτρης Κοτσιβός

Εστιατόριο Marea

Chef
Παρασκευάς Χαντζιάρας

Εστιατόριο Iberico

Chef
Βασίλης Μπούσι

Εστιατόριο Πρίγκιπας

Σε μια πόλη χαρακτηρισμένη από την UNESCO ως γαστρονομικός προορισμός, η δυνατότητα των σεφ να έχουν πρόσβαση σε φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά, καθώς και η συνεργασία τους με Έλληνες παραγωγούς, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των μενού των εστιατορίων, δημιουργώντας νέες γαστρονομικές προτάσεις που θα αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και κάθε άλλης περιοχής που θα συμμετέχει στο εκθεσιακό γεγονός. Αυτή η πρωτοβουλία «διασύνδεσης» της παραγωγής-μεταποίησης με την παροχή υπηρεσιών εστίασης, μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ενώ παράλληλα, να ενισχύσει την τοπική οικονομία και να αναδείξει την υγιεινή διατροφή.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Detrop – Oenos!

Food & Drinks
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.